, ,

Raleigh Sprite Alu Dame 7 Gear Dynamo Mat m. guld

kr.5,799.00

/ Afhent i butik eller 100 % leveret
Delbetaling
173 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.799 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 173 kr. Samlede kreditomk. 2.460 kr. Samlet tilbagebetaling 8.259 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,23%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Betal med kreditkort

Raleigh Sprite Alu Dame – Elegant og Praktisk Citybike

Raleigh Sprite Alu er en stilfuld og funktionel citybike designet til hverdagsbrug. Denne damecykel kombinerer klassisk elegance med moderne teknologi, hvilket gør den perfekt til daglig transport i byen. Med sin matsorte farve og diskrete guldaccenter er Sprite både en æstetisk og praktisk følgesvend på cykelstierne.

Komfort og Pålidelighed
Cyklen er udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear, der sikrer nem gearskift og minimalt vedligehold. Den kombinerer en V-bremse foran og en pålidelig fodbremse bagpå, så du har fuld kontrol under alle forhold. Den oprejste kørestilling og de ergonomiske håndtag giver optimal komfort på både korte og lange ture.

Funktioner og Udstyr
Raleigh Sprite Alu er ikke kun komfortabel, men også praktisk. Med dynamonav og forlygte er du altid synlig i trafikken, uanset tidspunkt på dagen. Den lette aluminiumsramme og 28″ hjul giver en jævn og effektiv kørsel, mens cyklens vægt på kun 15,6 kg gør den nem at håndtere.

Specifikationer

  • Ramme: Aluminium
  • Gear: 7 indvendige Shimano Nexus gear
  • Bremser: V-bremse foran, fodbremse bagpå
  • Hjulstørrelse: 28″ (700c)
  • Lys: Dynamoforlygte
  • Vægt: 15,6 kg
  • Farve: Matsort med guldaccenter

Konklusion
Raleigh Sprite Alu Dame er den perfekte citybike til dig, der ønsker en kombination af stil, funktionalitet og pålidelighed. Uanset om du cykler til arbejde, studie eller fritidsaktiviteter, leverer denne cykel en behagelig og problemfri køreoplevelse hver gang.

Farve

Mat sort m. Guld

Størrelse

52 cm

Gear

7 G Shimano Nexus

Lås

Yws

Indkøbskurv